Lasercenter Nord | Sygesikrings Behandlinger
16069
page-template-default,page,page-id-16069,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sygesikrings Behandlinger

Herunder kan du læse om laserbehandlinger, som kan dækkes af Sygesikringen. Det kræver, at man er henvist fra sin egen læge, og at man opfylder de betingelser, som Sygesikringen kræver til de enkelte behandlinger. Klik på billedet ud for behandlingen for at få mere information.

haarfjern

Fjernelse af uønsket hårvækst

Mange oplever hårvækst, som er generende. Sygesikringen dækker i mange tilfælde behandling af skægvækst hos kvinder med forhøjet mandligt kønshormon. Læs om effektiv fjernelse med laser.

karspraengninger

Karsprængninger – Ansigt og hals

Karsprængninger viser sig som røde misfarvninger på næse, kinder og hals til stor gene for den enkelte. Læs mere her om hvordan, de oftest kan fjernes effektivt med laserbehandling.

modersmærker

Medfødte røde modersmærker

Røde modermærker kan forekomme flere steder på kroppen og i ansigtet, hvor de specielt ved placering i ansigtet kan være til stor gene, da de ikke er så nemme at dække til. Her kan du se mere om fjernelse med laser.

arefteracne

Ar efter acne

Acne skyldes sygdom i hudens talgkirtler. Når acnen forsvinder kan efterlades ar af forskellig grad – noget der ofte påvirker selvtilliden hos den ramte, da de er svære at skjule. Læs her mere om hvordan acnear i ansigtet i mange tilfælde kan bedres ved laserbehandling.

konsvorter

Kønsvorter

Har du endnu ikke fået bugt med dine kønsvorter trods langvarig pensling, har du heldigvis andre muligheder, som effektivt kan fjerne kønsvorterne. Her kan du læse mere om fjernelse af kønsvorter med laser.

fodvorter

Hånd- og fodvorter

Behandlingen af vorter kan være meget tidskrævende og langvarig. Hvis andre behandlinger svigter kan forsøges laserbehandling. Læs mere her.

fedtaflejring

Fedtaflejring i huden omkring øjnene

Oplever du gullige fedtaflejringer omkring øjnene, som ikke forsvinder af sig selv, kan laser være en effektiv metode til at fjerne de generende plamager. Læs mere her.