Lasercenter Nord | Restylane
16144
page-template-default,page,page-id-16144,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Restylane

15 millioner forskønnende behandlinger på verdensplan. Restylane er populært blandt kvinder og mænd, der ønsker en naturligt glattere og yngre hud.

Hvad er Restylane?
 Restylane er en steril injicerbar gelé, der består af samme type hyaluronsyre, som i forvejen findes i dit bindevæv og holder huden ung. Det er en såkaldt ikke-permanent ’filler’, der fylder dine rynker ud og genopbygger dit ansigts tidligere konturer. Restylane hjælper desuden bindevævet til at danne mere hyaluronsyre og fugt, trods det at Restylanen nedbryder sig selv over tid.

Hvilke rynker virker Restylane ved?
 Restylane virker særligt godt til udglatning af linjerne fra næse til mund og ”vredesrynken” mellem øjenbrynene samt til forstørrelse af læber. Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i, om Restylane er en mulighed i forhold til dit specifikke ønske.

Hvordan viser resultatet sig? 
Resultatet kan ses umiddelbart efter behandlingen, og du vil opleve at dit udseende syner naturligt yngre og resultatet holder oftest ½ – 1 år.

Læs patientinformationen før konsultation
. Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation