Lasercenter Nord | Om os
16211
page-template-default,page,page-id-16211,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Om os

Om lasercenter nord

I lyse og topmoderne omgivelser i det nye Sundheds- og Kvarterhus på Fyrkildevej finder du Lasercenter Nord. Her tilbydes du en række behandlinger med avancerede lasere, samt forskellige injektionsbehandlinger til reduktion af rynker, karsprængninger med mere.

Lasercenter Nord er tilknyttet Hudlægecenter Nord (det tidligere Hudklinikken på Vesterbro) og blev stiftet i 2007 af speciallægerne i hudsygdomme Ph.D Henrik Sølvsten og Dr. med. Hans B Lomholt, som også har deres daglige gang på Hudlægecenter Nord i Sundheds- og Kvarterhuset. Begge er de tidligere overlæger på Hudafdelingen på Aarhus Universitetshospital og var ledere af Det Dermatologiske Lasercenter i Aarhus.

Sammen med et dygtigt team af specialuddannede sygeplejersker er de godkendte af Sundhedsstyrelsen til at udføre og supervisere kosmetiske behandlinger. Alle vil de gøre deres bedste for med stor faglighed og respekt for dine ønsker at udføre behandlinger, der giver din hud en naturlig, aldersvarende skønhed og friskhed.

Hvorfor behandling med laser?

Laserudstyr
 I Lasercenter Nord råder vi over en række moderne lasere. Blandt andet benytter vi den avancerede Cynergy Vascular Workstation-laser, Palomars Starlux IPL Platform og Dekas Fraktionerede DOT CO2 laser. Disse avancerede maskiner sikrer os, at vi kan udføre behandlinger med et effektivt og flot resultat.

Din tryghed

Lasercenter Nord er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Du får grundig vejledning og information ved en indledende gratis konsultation ved sygeplejerske og efter tidligst 2 dages betænkningstid kan du modtage behandlingen.

Under hver behandlingstype her på hjemmesiden, kan du læse uddybende information om de respektive behandlinger. Lasercenter Nord kan også sende behandlingsinformationerne til dig per mail eller post. Inden din indledende gratis consultation er det vigtigt, at du læser behandlingsinformationen.

Rikke Winther

 Rikke Winther

Lasersygeplejerske

Specialuddannet i dermatologisk laserbehandling til både patientbehandling og kosmetisk brug.

 

HanneJensen

Hanne Poulsen Jensen

Lasersygeplejerske

Specialuddannet i dermatologisk laserbehandling til både patientbehandling og kosmetisk brug. Desuden uddannet i kosmetisk behandling med botulinum toksin og Restylane fillers.

Dorte Lybaek

Dorte Lybæk

Hudlæge

Mere end 5 års erfaring med dermatologisk laserbehandling samt kosmetisk laser-behandling. Desuden specialuddannet til kosmetisk behandling med botolinum toxin og restylane fillers.
Medlem af EADV European Academy of Dermatology and Venereology.
Henrik Sølvsten

Henrik Sølvsten

Hudlæge

Mere end 10 års erfaring med dermatologisk laserbehandling af hudsygdomme og kosmetisk brug. Uddannet i Oxford i specielle kirurgiske procedurer.

Hanslomholt

Hans B. Lomholt

Hudlæge

Mere end 10 års erfaring med dermatologisk laserbehandling af hudsygdomme og til kosmetisk brug. Sidder i Dansk Dermatologisk Selskabs Laserudvalg