Lasercenter Nord | Medfødte røde modersmærker
16110
page-template-default,page,page-id-16110,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Medfødte røde modersmærker

Medfødte røde modermærker består af en mængde små udvidede blodkar, der ligger i huden og aldrig vil forsvinde af sig selv.

Røde modermærker kan forekomme flere steder på kroppen og i ansigtet, hvor de specielt ved placering i ansigtet kan være til stor gene, da de ikke er så nemme at dække til.

Hvordan fjernes røde modermærker?
 Vi anvender den mest avancerede karbehandlingslaser på markedet; Cynergy Muliplex-laseren der kombinerer farvestoflaser og Nd:YAG-laser i samme behandling. Denne opvarmer blodkarrene i det ønskede område, således at det røde modermærke efterfølgende bliver blegere.

Hvordan viser resultatet sig?
 Efter få dage til en uge vil eventuel rødmen og hævelse være fortaget, så du kan se det endelige resultat. Vær opmærksom på at røde modermærker midt i ansigtet og ude på arme og ben kan være vanskeligere at behandle, og at det oftest er nødvendigt med gentagne behandlinger.

Læs patientinformationen før konsultation
. Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation