Lasercenter Nord | Kosmetiske Behandlinger
16129
page-template-default,page,page-id-16129,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kosmetiske Behandlinger

rynkebehandlinger

Rynkebehandlinger

Huden mister med tiden sin elasticitet og danner fine linjer, der med tiden bliver dybere og mere permanent indgraveret i ansigtet. Læs mere her om hvordan vores behandlinger reducerer dine rynker, så du får et naturligt yngre og mere harmonisk udseende.

foryngelse

Foryngelse af huden

Photorejuvenation – foryngelse af huden med intenst pulseret lys eller laser – mindsker alders- og miljøbetingede forandringer i huden, så den får et mere friskt og ungdommeligt udseende. Læs mere om det her.

ansigthals

Karsprængninger – Ansigt og hals

Karsprængninger viser sig som røde misfarvninger på næse, kinder og hals til stor gene for den enkelte. De bliver ofte værre med tiden, medmindre man helt undgår solen. Læs mere her om hvordan, de oftest kan fjernes effektivt med laserbehandling.

ben

Karsprængninger – Ben

Karsprængninger viser sig ofte som spindelvæv-lignende rødmen på læg eller lår – til stor gene for dig som kvinde, der ofte undgår kjole og nederdel på grund af karsprængningerne. Læs her hvordan de fjernes med laser og/eller skleroseringsbehandling.

benhaar

Fjernelse af uønsket hårvækst

Mange oplever hårvækst, som er generende. Det kan være skægvækst hos kvinder, samt generel generende følelse ved kraftig behåring i armhuler, på underben og ved bikinilinjen, da nødvendig hyppig shaving efterlader huden rød og irriteret. Her kan du læse mere om effektiv fjernelse med laser.

arefterac

Ar efter acne

Acne skyldes sygdom i hudens talgkirtler. Når acnen forsvinder kan efterlades ar af forskellig grad – noget der ofte påvirker selvtilliden hos den ramte, da de er svære at skjule. Læs her mere om hvordan acnear i ansigtet i mange tilfælde kan bedres ved laserbehandling.

tatovering

Fjernelse af tatovering

Har du fortrudt din tatovering eller blevet træt af den, og ønsker den fjernet, kan du læse mere her om fjernelse ved laserbehandling.

sundhedsstyrelsen

Regler for kosmetiske behandlinger

Her kan du se Sundhedsstyrelsens information om kosmetiske behandlinger.