Lasercenter Nord | karsprængninger – Ben
16164
page-template-default,page,page-id-16164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

karsprængninger – Ben

Karsprængninger viser sig ofte som spindelvæv-lignende rødmen på læg eller lår – til stor gene for dig som kvinde, der ofte undgår kjole og nederdel på grund af karsprængningerne. I mange tilfælde er de arveligt betingede, men også graviditeter, stående arbejde og årebetændelse kan forårsage karsprængninger.

Hvordan fjernes karsprængninger på ben?
 Vi anvender injektionsbehandling med stoffet Aethoxysclerol (Sclerosering), langbølget laser eller en kombination af disse behandlinger til fjernelse af karsprængninger på benene.

Hvordan viser resultatet sig?
 Du skal være opmærksom på, at der kan gå en til tre måneder, før karrene forsvinder. Hvor mange behandlinger der kræves, afhænger af den enkelte, men oftest vil en til fire behandlinger være nok, før du oplever markant færre karsprængninger. Vores læge eller specialsygeplejerske vil ved den gratis konsultation give en vurdering af effekten ved behandling af dine kar.

Læs patientinformationen før konsultation
. Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation