Lasercenter Nord | Karsprængninger – ansigt og hals
16107
page-template-default,page,page-id-16107,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Karsprængninger – ansigt og hals

Karsprængninger viser sig ofte som røde misfarvninger på næse, kinder og hals til stor gene for den enkelte. Lider du af rosacea eller anden hudlidelse, som kan forårsage karsprængninger i ansigtet, er du som oftest berettiget til behandling dækket af sygesikringen.

Hvordan fjernes karsprængninger?
 Laserbehandling kan med fordel anvendes til at fjerne eller mindste generende karsprængninger. Vi benytter laser eller intenst pulserende lys (IPL) til behandling af karsprængninger. Med et millisekunds varighed belyses det ønskede område, hvorved karrene opvarmes og kroppens eget reparationssystem efterfølgende fjerner det beskadigede kar.

Hvordan viser resultatet sig? 
Efter få dage til en uge vil resultatet af behandlingen vise sig. Effekten af behandlingen vil ofte være god, men kan variere fra person til person afhængigt af karrenes beskaffenhed, lokalisation og årsag. Vores læge eller specialsygeplejerske vil ved den gratis konsultation give en vurdering af effekten ved behandling af din hud.

Læs patientinformationen før konsultation. 
Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation