Lasercenter Nord | Fraktioneret CO2
16150
page-template-default,page,page-id-16150,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Fraktioneret CO2

Fraktioneret CO2-laser er den mest effektive laserbehandling af rynker, der kan laves uden fuld bedøvelse.

Hvad er fraktioneret CO2?
 Fraktioneret CO2 er en videreudvikling af den gammeldags laserafbrænding, hvor man ”brændte overhuden af”. Ved fraktioneret CO2 laver vores hudlæge en række adskilte mikrolaserskud på huden, som forud er bedøvet med en lokalbedøvende creme. Det betyder, at behandlingen er langt mere skånsom, mindre smertefuld og uden de betydelige bivirkninger som sås ved den tidligere laserafbrændingsmetode.

Hvilke rynker virker fraktioneret CO2 ved?
 Vi anbefaler fraktioneret CO2 som den mest effektive behandling ved fine rynker og ”træt” hud i ansigtet. Hudstrukturen bliver glattere og pigmentvariationer, ar efter acne og grove porer kan mindskes.

Hvordan viser resultatet sig?
 Ophelingen varer fra fire til syv dage, hvorefter du igen kan gå på job. De fine og præcise skader på huden i mindre områder giver en effektiv hudforyngelse, da huden glattes og de gamle collagen-fibre strammes op.

Læs patientinformationen før konsultation
. Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation