Lasercenter Nord | Fjernelse af uønsket hårvækst
16101
page-template-default,page,page-id-16101,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Fjernelse af uønsket hårvækst

Generende hårvækst i form af skægvækst hos kvinder kan forekomme på grund af en hormonel ubalance i ubleret mandlige kønshormon. Er dette tilfældet, er du som oftest berettiget til behandling dækket af sygesikringen. Sygesikringen dækker som hovedregel ikke behandling af hårvækst andre steder end på ansigt og hals.

Hvordan fjernes uønsket hårvækst? 
Ved at behandle det ønskede område med laser eller intenst pulseret lys (IPL) opnås ofte et rigtig godt resultat. Varmen fra laseren ødelægger hårsækkene, således at hårets vækstmuligheder ødelægges, og der opnås en langvarig hårfjernelse.

Hvordan viser resultatet sig?
 Det bedste resultat opnås, når det drejer sig om mørke hår på lys hud. Det er sværere at fjerne hår på mørkere hud, men vores speciallaser gør det muligt ofte med god effekt at mindske hårvæksten på mørkere hud. Der kan ikke forventes 100 % fjernelse af hårene, men gennemsnitligt cirka 50 % reduktion, og de tilbageværende hår er hyppigt tynde og lyse.

Læs patientinformationen før konsultation. 
Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation