Lasercenter Nord | Fjernelse af tatovering
16168
page-template-default,page,page-id-16168,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Fjernelse af tatovering

Har du fortrudt din tatovering eller blevet træt af den, og ønsker den fjernet, kan dette lade sig gøre ved laserbehandling.

Hvordan fjernes tatoveringen?
 Vi fjerner din tatovering ved at lade en ultra kortpulset laser smadre de enkelte små pigmentkort i tatoveringen. De ødelagte farvekornsrester vil i månederne efter behandlingen transporteres væk fra hudens af kroppens reparationssystem.

Hvordan vil resultatet vise sig?
 Resultatet, og antallet af nødvendige behandlinger, afhænger af, om din tatovering er en såkaldt professionel- eller en amatørtatovering, og om den er enkeltfarvet eller multifarvet. Som udgangspunkt kræver amatørtatoveringer to til tre behandlinger, mens professionelle tatoveringer nogle gange kræver 10 – 15 behandlinger, før de er fjernet. Nogle tatoveringer kan ikke fjernes helt.

Læs patientinformationen før konsultation
. Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation