Lasercenter Nord | Botox & Azzalure
16147
page-template-default,page,page-id-16147,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Botox & Azzalure

I Lasercenter Nord anvender vi enten Botox eller Azzalure, der begge er botulinum toksin A, og populære verden over til behandling af rynker.

Hvad er botulinum toksin A?
 Botulinum toksin A blokerer nerveimpulsen i det udvalgte område i ansigtet, så dine muskler slapper af, og du ikke laver de overdrevne muskelsammentrækninger, der forårsager rynker. Det gode ved botulinum toksin A er, at der skal meget små doser til, før det virker, og at andre nervefunktioner – som for eksempel hudens følsomhed – ikke påvirkes.

Hvilke rynker virker botulinum toksin A ved?
 Botulinum toksin A virker især godt til dynamiske rynker i panden, ud for øjnene og ”vredesrynken” imellem brynene. Dynamiske rynker dannes, når ansigtsmuskulaturen trækker sig sammen, og når musklen ved hjælp af botulinum toksin afslappes, svinder rynkerne helt eller delvist.

Hvordan viser resultatet sig?
 Efter to til tre dage vil resultatet af behandlingen begynde at vise sig, og der er fuld effekt efter 1 til 2 uger. Effekten aftager først efter fire til seks måneder, og behandlingen kan da gentages for et endnu længerevarende resultat. Vores specialister vil udføre behandlingen, så du får et naturlig smukkere udseende uden at miste din ansigtsmimik.

Læs patientinformationen før konsultation
. Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation