Lasercenter Nord | Ar efter acne
16113
page-template-default,page,page-id-16113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ar efter acne

De fleste oplever acne og urenheder i huden før eller siden. Acne skyldes sygdom i hudens talgkirtler og ses oftest i ansigtet, på brystet og ryggen. Når acnen forsvinder kan efterlades ar af forskellig grad – noget der ofte påvirker selvtilliden hos den ramte, da de er svære at skjule.

Hvordan fjernes ar efter acne?
 Vi anvender fraktioneret CO2-laser til behandling af acnear. Laseren laver en række mikro-varmeskader i huden, og når huden efterfølgende genopbygges, dannes der nyt bindevæv som remodellerer arrene og gør dem mindre udtalte.

Hvordan viser resultatet sig?
 Det er vigtigt at pointere, at arrene aldrig forsvinder helt, men laserbehandlingen gør dem mindre synlige. Du ser resultatet umiddelbart efter ophelingen, men hudens bindevæv udvikler sig i op til et år efter behandlingen, så du oplever yderligere effekt i hele denne periode.

Læs patientinformationen før konsultation
. Læs patientinformationen for uddybende information om behandlingen. Herefter tilbyder vi gratis konsultation hos vores autoriserede specialsygeplejersker, der gerne besvarer dine spørgsmål til behandlingen.

Download Patientinformation